Scott Pickett

Scott er en alsidig instruktør, der har en stor passion for performance og filmisk historiefortælling. Kombinationen af et godt øje, tør humor og en fornemmelse for spænding har ført ham til at skabe velfunderet og varieret arbejde på tværs af alle genrer.

Han er født og opvokset i Outback Australien, og hans tidligste film, en animation skabt på High School, vandt førsteprisen på kortfilmfestivalen Museum of Contemporary Arts. Scott modtog sin Master i instruktion ved den australske film, tv- og radioskole (AFTRS). Hans kortfilm ‘The Rouseabout’, ‘Shot Open’, ‘The One Who Broke Your Heart’ og ‘Doppel Chain’ er blevet vist på festivaler over hele verden og vundet adskillige priser.

Mellem hans instruktion og udvikling af reklamer, tv- og film koncepter, har han instrueret drama for Channel 7 Australia. Han har også arbejdet med sitcom komedien ‘The Elegant Gentleman’s Guide to Knife Fighting’. En tv-serie vist på Netflix (USA), ABC (Aus) og også The Moody’s, ABC (Aus) Hulu (USA), Sky TV (UK). I løbet af de sidste to år har Scott lavet en kort overnaturlig thriller i USA, en modefilm i Frankrig såvel som adskillige kommercielle kampagner overalt i verden. Scott fortsætter med at blive drevet af sin passion for at skabe sjovt, smukt og innovativt arbejde.